Jeronimo Productions zorgt keer op keer
voor een onvergetelijk moment.

De weg naar Uranus

in een regie van Ziggy Bongaerts

De flamboyante Beathe regeert haar krantenredactie met ijzeren hand, (of toch wanneer zij zelf aanwezig is). Haar medewerkers Suzanne-ennazus en Felix zijn geen fan van het regime, maar ieder maakt er op zijn of haar manier het beste van. Wanneer Marie, na jaren thuis zitten dromen van een job als schrijfster, verschijnt dreigt het tij te keren en waait er een frisse wind door de redactie. Maar plots komt ook haar dochter Billie ten tonele en staat de redactie op haar kop.
Zal de rust keren?
Kan Marie haar droom vervullen?

De elementen...

in een regie van Wim Vaes

Een vrouw van rond de dertig met de glamour van een filmdiva leeft samen met haar jonge gigolo. Ze is een echte machtswelustelinge. Twee jonge vrouwen die met hun laatste spaarcenten een kleine verhuisfirma uit de grond gestampt hebben komen een kast leveren. Als de gastvrouw hen heeft uitgehoord, treedt ze in actie. Systematisch onderwerpt ze hen, neemt hun laatste greintje zelfrespect af en viert haar groteske lusten op hen bot. De twee willen zich wel verzetten, maar slagen er nooit in.

Hoe zit het met de brouwerij?

in een regie van Talita Thoma

De moe waakt al jaren over het reilen en zeilen in brouwerij de Klem. Als de moe ziek wordt, verandert alles voor de brouwerij. Elvira en Elize, (de dochters van de moe) wonen, werken en leven in de brouwerij. Freddy tracht als executive director (en echtgenoot van Elize) de brouwerij te beschermen van de zussen. Als dan plots de hoogzwangere Eliana (de derde dochter) terug ten tonele verschijnt en niets wil vertellen over de vader van haar kindje, begint het circus pas echt. Een luchtige komedie overgoten met een sappig hellegat-sausje en hopelijk een onverwacht einde.

Toen in den tijd...

in een regie van Talita Thoma

Toen in den tijd, (jaren '70) toen gebeurde er nogal wat op het gemeentehuis van de gemeente Vanderhaegen. Wijlen burgemeester Delahaye draait zich om in zijn graf bij het bestuur van zijn zoon, de nieuwe burgemeester van Vanderhaegen. De schepenen en medewerkers van het gemeentehuis profiteren van de goedheid en onervarenheid van de nieuwe burgemeester. Secretaresse Katharina ziet haar kans en slaat toe, maar dat is buiten Maman Delahaye gerekend. Hoe dat afloopt in 2016 ontdekken we na de pauze.

Die reis maken we samen...

Rosanne en Nadia zijn twee zussen met een nauw contact. Nadia, de oudste, is single en geniet van het vrijgezelle-leventje, Rosanna daarentegen is volledig gesetteld en heeft een lieve man en 2 prachtige zonen. De zussen leiden beide een ander leven, maar zouden niet zonder elkaar kunnen. Nadia nodigt Rosanne uit voor een girlsnight, net zoals vroeger.. (Praten over de toekomst, het verleden, wat roddelen,...) Ze heeft ook nog ander nieuws te vertellen.. Wat dat inhoud kunnen jullie komen ontdekken in onze mooie, ontroerende en meeslepende productie. Maak die reis samen met Rosanne en Nadia.

Het geheugen van water

in een regie van Chantal Van Den Eede

Marie, Trees en Katrien zijn drie zussen die samenkomen in het ouderlijk huis op de vooravond van de begrafenis van hun moeder (Vi). De oudste is Marie, een echte workaholic en nog steeds op zoek naar antwoorden uit het verleden. Trees, die bijna even oud is als Marie, is een bezorgde moederkloek en neemt graag de touwtjes in eigen handen. De jongste van de bende is Katrien, een onbezonnen twintiger die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Hoewel ze op het eerste zicht weinig met elkaar gemeen hebben, blijkt de bloedband sterker dan verwacht. ‘Het geheugen van water’vertelt het verhaal over drie rouwende zussen die samen lachen, huilen en gebeurtenissen uit het verleden oprakelen, die ze zich elk op hun eigen manier herinneren.

Je bent jong en je wil wat...

in een regie van Talita Thoma & Wim Vaes

Johan, een rijpe 30er, gaat sinds kort door het leven als een weduwnaar. Na de dood van zijn vrouw, Anneke, is Johan ingetrokken bij zijn oudere broer en zijn schoonzus Lieve. Zij hadden echter nooit gedacht dat Johan zich zou gedragen als een opstandige tiener. Zijn manier van verwerken bestaat er immers in om zijn verloren jeugd in te halen. Samen met zijn bende gaat hij feesten tot in de vroege uurtjes, experimenteren met drank, loeiharde muziek spelen,... Met (als gevolg) grote frustratie bij Hans & Lieve. Maar ook andere mensen in Johan's omgeving merken zijn controventionele levensstijl op. Zo heeft hij, volgens sommigen, een slechte invloed op zijn boezemvriend Luc (die op het punt staat om te trouwen met zijn mooie Katrijn). Voornamelijk Ilse, de beste vriendin van Katrijn, heeft haar bedenkingen wanneer Johan zich kandidaat stelt voor het organiseren van een verpletterend vrijgezellenfeest.

Liefheb mij – Een muzikaal theaterstuk

Mauro is waar gekke gedachten komen broeden. Hij is dat al zo gewend van toen hij nog klein was, maar daardoor heeft Mauro zijn plaats in de wereld nog niet gevonden. Hij vlucht naar de kust om het allemaal even achter zich te laten: zijn man, zijn geluksneuroses en een onbetaalde gasfactuur. Zit zijn beste vriend Brecht toch wel op de trein, zeker! Correctie: ex-beste vriend. Brecht de Ontoffe! Brecht, zijn boezemvriend die hij sinds hun ruzie tien jaar geleden niet meer heeft ontmoet. Strafste van al: ook Brecht heeft een vluchtkoffer gepakt. Wat zou jij doen wanneer het universum de middelvinger naar jou uitsteekt? Je verstoppen achter de conducteur? Doen alsof je de verloren tweelingbroer van jezelf bent?

Of wil je, zoals Mauro, samen met Brecht ontdekken of er een houdbaarheidsdatum op vriendschap staat?

#Selfie@Work...

in een regie van Wim Vaes

Het toneelstuk #Selfie@Work speelt zich af in een bruisend modebedrijf dat bestuurd wordt door een uitzonderlijk perfectionistische en veeleisende manager. Door een samenloop van omstandigheden is hij genoodzaakt om een nieuwe secretaresse aan te nemen. Bij de sollicitatie passeren er vele gezichten de revue, maar bij gebrek aan een getalenteerde, flexibele en punctuele sollicitant kiest hij voor een blonde bimbo met niet al te veel functionerende hersencellen. Bent u benieuwd hoe het haar zal vergaan als secretaresse van het modebedrijf 'Dress 4 Succes', bestel dan nu uw tickets voor deze meeslepende humoristische voorstelling!

't Is nooit te laat...

in een regie van Wouter Delvou

In de nieuwste productie van Jeronimo Productions vzw zien we wat liefde, trouw, ontrouw, vriendschap, vergaderingen, én voodoo met mekaar gemeen hebben.

Een nieuw huis voor opa...

in een regie van Wim Vaes

Opa woont in bij zoon Geert en schoondochter Evelyne. Zij hebben uiteraard alleen het beste met opa voor, ze zorgen voor hem, vertroetelen hem, beheren zijn centjes. Wanneer de auto van opa wordt aangereden en er grote kosten zijn, volgt er een heftige discussie. Wat is er belangrijker? De auto van opa of het nieuwe huis van Geert en Evelyne? Wie is die juffrouw die altijd maar bij opa rondhangt?

Ik, Jij, Wij, ...

in een regie van Talita Thoma

Frank en Roger hebben allebei op restaurant afgesproken met hun blind date. Als hun partners niet komen opdagen besluiten ze samen aan tafel te gaan. De ober doet nogal vreemd, hij lijkt wel verslaafd. Hoe het nu verder moet met hun blind dates weten Frank en Roger ook niet goed. Wil je graag weten hoe hun avond eindigt?

Koffie of...

in een regie van Peter de Maeyer

Philemon, Gerard, Jacques, Monique en Germaine beleven hun oude dag in het rusthuis, Jacques is net verhuisd. Wanneer een van de residenten op een verdachte manier komt te overlijden, is iedereen van slag. De agent moet iedereen verhoren, er volgt een onderzoek. Wie is er verdacht? Wie is onschuldig?

Gemaakt om te vergeten

in een regie van Peter de Maeyer

Er zijn zo van die dagen, dat alles anders begrepen wordt en je zelf niet meer weet waarmee je bezig bent. Een verjaardagsmaaltijd organiseren voor een vriendin die aan anorexia lijdt en momenteel in het ziekenhuis ligt. Een melodrama onder vrienden die elk op een andere manier een relatie hebben of hadden met elkaar.

Betty, Helga, Nico en Freek