Jeronimo Productions, toneel anders bekeken.

In juni 2012 werd Jeronimo Productions opgericht door vijf ambitieuze en toneel-liefhebbende individuen, elks met een eigen verhaal en kijk op theater. Door zelf ooit op de planken te hebben gestaan of producties geleid te hebben, wisten ze maar al te goed wat ze wilden: een toneelvereniging voor jong en oud waarin leden zich thuis voelen en waarbij bezoekers elke keer opnieuw een avond beleven. Beleving staat centraal bij Jeronimo Productions en daar werd tot op heden nog nooit van afgestapt.

Wij zijn een jonge en dynamische toneelvereniging uit Boom die elke keer opnieuw haar publiek laat lachen en genieten van theaterproducties.

3. 2. 1. Start.

Om beleving terug aan de man te brengen, rekent Jeronimo Productions op haar leden. Voor elke voorstelling staan er opnieuw acteurs, techniekers, een decorploeg en andere zaalmedewerkers klaar om de avond tot een goed einde te brengen. Er zijn verschillende manieren om je aan te sluiten bij het team: als steunend lid, actief lid of erelid.

Als actief lid wil je net dat ietsje meer doen voor de vereniging. Dit kan zowel op voor als achter de schermen. Wij blijven telkens weer zoeken naar helpende handen, acteurs of actrices en andere kunstenaars. In ruil voor 35 euro lidgeld zorgen wij ervoor dat je steeds correct verzekerd bent en op de hoogte blijft van alle activiteiten via de nieuwsbrief.

Als Erelid (vanaf 50 euro) wil je net dat tikje extra geven voor Jeronimo Productions. Je mag uiteraard actief deelnemen aan de vereniging. Naast de nieuwsbrief en verzekering krijg je korting op al onze producties en word je ook vermeld bij onze partners & ereleden.

Lid worden kan al door een eenvoudige e-mail naar info [at] jeronimoproductions [punt] com.