Jeronimo Productions

Wie zijn wij, waar komen we vandaan en wie willen we zijn?

We zijn een jonge, dynamische, vriendengroep met een passie voor theater. Op een dag stichten we een eigen groep voor (jong)volwassenen. Dat was in 2012.

Ondertussen is onze groep geëvolueerd en gegroeid, 1 ding is echter gebleven, we willen nog steeds die goede vibe en vriendschap (de framily) voelen in onze vereniging.

We willen inzetten op goed theater, soms komedie, soms een ander genre en vermijden de grijs gespeelde en platvloerse stukken, liever zoeken we onze eigen weg. Elk jaar zetten we 2 producties op, eentje in oktober – november en eentje in maart – april.  

 

Wil jij ook deel uitmaken van onze toffe groep?

Bij ons is iedereen die oprechte interesse heeft in theater welkom. Als acteur of actrice, maar ook als technicus of als medewerker achter de schermen. 

Iedereen krijgt bij ons de kans om op de scène te staan, elk in een rol volgens zijn kunnen. We vragen geen diploma’s of opleiding maar wel motivatie, enthousiasme en een serieuze inzet.

De repetities vinden plaats in buurthuis ’t pertsgat in Boom. Dat is ook de zaal waar de voorstellingen doorgaan. We repeteren 35 -40 x, repetities beginnen om 20u en stoppen tegen 22u 1 à 2x/ week. De 2 laatste weken voor de première kan dat oplopen tot bijna elke avond, dat is druk maar kan noodzakelijk zijn.

Alles wordt, zoveel als mogelijk, democratisch beslist maar natuurlijk hebben we met onze vereniging wel een visie en ideeën waaraan we vasthouden.

Spreekt het je aan, wil je meer weten?

Geef een seintje: ‘knop voor mail’ of bel ons ‘telnr’

 

Waarom Jeronimo

Dankzij Jeronimo ben ik helemaal opengebloeid

Jeronimo heeft mij letterlijk over mijn plankenvrees geholpen

Ik heb bij Jeronimo mijn partner voor het leven ontmoet

Info

 info@jeronimoproductions.com
 0471 79 10 22
2023 Jeronimo Productions vzw